Materialen

Release van de vintage paper box

Yes, een eigen paper box en wat ben ik er trots op! Vorig jaar al bestond het idee de blog uit te breiden met de verkoop van fijne vintage papierwaren. Een burn-out zorgde dat mijn plannen tijdelijk op de plank kwamen te liggen. Vorige maand begon het plots te kriebelen, zou het lukken een project in deze vorm op te starten? Jawel, want vandaag lanceer ik de allereerste editie van de vintage paper box. In deze blog kun je alvast de inhoud van de box bekijken, geheel samengesteld in het thema herfst. Items om snailmail mee te maken of een journal te vullen, het is geheel aan jou. Mocht je een exemplaar willen bestellen, dat kan dadelijk vanaf 11 uur via mijn Instagram-account. Er zijn slechts 5 exemplaren beschikbaar, op = op.
Botanische prenten
Iedere paper box is gevuld met 20 pagina’s papier, boordevol mooie illustraties van paddenstoelen, dennenappels en wat de natuur ons zoal brengt in de herfst. Ik heb mijn best gedaan een gevarieerde mix samen te stellen uit diverse vintage natuurboeken. Je kunt de plaatjes uitknippen of de complete pagina gebruiken, bijvoorbeeld voor het vouwen van een cadeauzakje of envelop.
Postzegels en meer leuks
Behalve een fijn pakket papier vind je in de box meerdere extraatjes die goed combineren met de illustraties. Zo bevat iedere box 15 postzegels met beeltenis van paddenstoelen in diverse stijlen. Ik kan je beloven dat er geen dubbele zegels bijzitten. Zelf gebruik ik oude postzegels graag bij het decoreren van enveloppen of cadeauzakjes. In de box tref je alvast een voorbeeld aan.
Uiteraard gevuld met meer leuks, want dit zakje bevat vijf adreslabels, twee cadeaulabels en twee met de hand gestempelde stickers. De twee vintage kaartjes met garen in rood en bruin maken de set compleet.
De papierwaren in deze blog zijn slechts een voorbeeld van wat je aan kunt treffen in de box. Niet ieder exemplaar bevat logischerwijs dezelfde plaatjes of tinten garen. De samenstelling in aantallen is echter gelijk aan wat je hierboven ziet. Zin gekregen om aan de slag te gaan met deze fijne items? De allereerste vintage paper box is te bestellen voor € 9,95. Dit bedrag is inclusief de verzendkosten van € 3,32 (binnen Nederland).

Omstreeks 11:00 uur zal ik de verkoop openstellen met een post op Instagram.

6 Comments