Swappen

Doe je mee? Tweede editie van de Mini Stationery Swap

Jawel, ik ga het nog een keer doen: het organiseren van een swap. Afgelopen november deed ik dat voor het eerst en wat was het leuk om te doen. Het beste van deze swap? De Mini Stationery Swap kost je enkel verzendkosten. We swappen namelijk met stationery en papierwaren uit eigen collectie. Vijf items die we zelf links laten liggen, simpelweg omdat ze niet tot de favorieten behoren. Hoe leuk is het wanneer je er een ander blij mee kunt maken. Zelf ontvang je uiteraard ook een fijn pakketje. Ik doe mijn best matches te maken op basis van stijl, zodat je hopelijk iets ontvangt waar je ook werkelijk mee aan de slag wilt.
Spelregels
Misschien heb je vorig jaar al meegedaan of ken je de swap als meelezer van deze blog. Nog even de spelregels op een rij: we swappen vijf items. Twee daarvan zijn al vastgelegd: iedere swap bevat minstens een stempel en een rolletje washi tape. De overige drie items bepaal je zelf. Omdat we swappen uit eigen collectie kan het zijn dat de items die je wilt versturen al gebruikt zijn. Geeft niets, zolang de staat goed is en de stationery of papierwaren herbruikbaar zijn voor je swapmaatje.

Het geheel pakken we op leuke wijze in, om het vervolgens te verzenden als brievenbuspost. Het is een mini swap, maar één sticker of één label tellen als volwaardig item is misschien niet zo gezellig. Deze swap speelt zich met name af via Instagram. Het is dus ook noodzakelijk dat je daar een account bezit, bij voorkeur zonder slotje. Via de hashtag #ministationeryswap kun je terugkijken op de pakketjes die bij de eerste editie zijn verzonden en ontvangen. De foto’s in deze blog tonen de swap die ik in november verstuurde.

Schrijf je nu in
Enthousiast? Inschrijven is mogelijk via dit formulier en wel t/m woensdagavond 20:00 uur. Uiterlijk zaterdag ontvang je een mail met daarin de gegevens van je swapmaatje. Je hebt daarna circa drie weken de tijd om de swap vorm te geven en te verzenden. De uiterste verzenddatum is vastgesteld op maandag 1 juli.

Woon je in het buitenland, ook dan ben je welkom je in te schrijven. Ik doe mijn best een match te vormen, maar kan vooraf niets beloven. Nederlandse swappers kunnen op het formulier aangeven of zij eventueel willen verzenden naar een adres in het buitenland.

4 Comments

  • Wanda

    Hoi, het lijkt me heel leuk om mee te doen, maar ik heb geen instagram. Jammer! Als je nog een plekje over hebt voor iemand die mogelijk ook geen insta heeft, zou je aan me willen denken?

  • Henny

    Hoi, ook ik heb geen instagram,maar zou graag meedoen. Mogelijk dat ik aan Wanda gekoppeld kan worden?
    Groetjes Henny