Postzegels

Nieuwe botanische postzegels voor de nazomer

Botanische postzegels: Beleef de natuur - Landgoed Haarzuilens

Met de serie ‘Beleef de natuur’ voorziet PostNL ons viermaal per jaar van nieuwe postzegels in een botanisch thema. Prachtige plaatjes, afgestemd op het seizoen. Vanaf 16 augustus is bovenstaand velletje verkrijgbaar: de natuur rondom landgoed Haarzuilens in Utrecht. Het kleurenpalet van groen, wit, bruin en grijs laat ons alvast verlangen naar de herfst, maar dankzij de gele accenten zijn de zegels ook prima te combineren met (na)zomerse themapost. Want laten we eerlijk zijn, het blijft leuk om je snailmail en postzegels tot in de kleinste puntjes te laten matchen.

Botanische postzegels: Bedreigde bijen

Brieven naar het buitenland

Voor internationale post verscheen afgelopen mei het kleurrijke velletje ‘Bedreigde bijen’. Met name de gele zegels in de linkerkolom zijn nog tot ver in de herfst bruikbaar. Kijk maar eens naar het zakje op rechts, wat ik decoreerde volgens de collage techniek. De gele tinten laten zich prachtig combineren met een bruin kleurenpalet.

Botanische postzegels: Dwingelderveld

Gratis postzegels en kaarten

Ben je meer een liefhebber van getekende of geschilderde prenten, dan zullen de botanische illustraties van de Groningse Michelle Dujardin je allicht aanspreken. In de webshop van PostNL zijn twee sets van haar hand te vinden: drie postzegels en drie ansichtkaarten, van het Drentse Dwingelderveld (zie foto) en De Onlanden in Groningen.

Tip: de laatste set krijg je tijdelijk cadeau, wanneer je in de webshop van PostNL een bestelling plaatst van minimaal 15 euro aan postzegels. Met de aanschaf van twee velletjes postzegels zit je al over dat bedrag. Leuk meegenomen!

4 Comments