Materialen

Kijkje in de papierwaren van de Flow Vakantiebox 2020

Flow Vakantiebox 2020

De zomervakantie is in aantocht, het moment waarop de nieuwe Vakantiebox van Flow Magazine in de winkels ligt. De box bestaat behalve uit een vakantieboek met leesvoer, uit een zelf in te vullen travel journal en tal van papierwaren die zeer geschikt zijn om snailmail mee te maken. In deze blog een preview van een aantal van deze materialen. Maak je op voor vrolijke kleurtjes en illustraties die goed zullen passen in een zomers thema en kleurenpalet.

Flow Vakantiebox 2020

Papierpakket

In de box vind je een papierpakket van 24 velletjes dubbelzijdig bedrukt papier. Een gevarieerd pakket van pastelkleurige en grafische prints en designs passend bij een botanisch thema en een vakantiegevoel, met zwemmende dames, bootjes, ijsjes en flip flops. Een deel van het papier bevat aan de achterzijde lijntjes, waardoor het goed te gebruiken is als briefpapier. De velletjes zijn net iets kleiner dan een A4 en daarmee ideaal voor het vouwen van kleine envelopjes, zakjes of om gescheurd te gebruiken in collages.

Flow Vakantiebox 2020

Vakantiekaartjes

Naast het papierpakket vind je een bundeltje van vijf minimalistische postkaarten in de box. Met opschriften als “have a safe trip” en “welkom thuis”. Leuk om zo te versturen, of om op te leuken in jouw eigen stijl. Op bovenstaande foto zie je tevens een voorbeeld van een met lijntjes bedrukt velletje papier. Het design sluit goed aan bij de huidige trend van stickers met getekende vrouwen. Flow is altijd al sterk geweest in het in beeld brengen van vrouwen van diverse afkomsten en dat zien we wederom terug in deze Vakantiebox. Voor mij zeker een pluspunt.

Flow Vakantiebox 2020

Stickers

De designs van de velletjes papier zie je tevens terug op een set van twee velletjes ronde stickers. De kleuren zijn net iets anders dan op het papier, waardoor beiden goed te combineren zijn. Ook de stickers zijn een mix van diverse designs, met voldoende aandacht voor het botanische thema waar het merendeel van ons zo dol op is. De kevertjes, het egeltje en de kikker zouden ook prima te gebruiken zijn voor post in een herfstthema. Zo kun je even vooruit met deze materialen. Zelf ga ik uiteraard ook aan de slag met de papierwaren uit de Vakantiebox. Mijn creaties zal ik binnenkort posten op Instagram en in een latere blog.

De Flow Vakantiebox kost € 14,95 en is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel, supermarkt en online. Een totaaloverzicht van de inhoud (jawel, er valt meer leuks te ontdekken!) kun je bekijken in de webshop van Flow.

 

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf.

2 Comments

  • Corline

    Leuk om even een kijkje te nemen. Ik twijfel nog wel, heb al zoveel flowpapier liggen waar ik uiteindelijk niets mee doe. Laatst maar voor mijzelf zaden zakjes van gevouwen…
    Ik heb nog deze week om te beslissen